Tarieven Stadslogement Bolwerkhûske Franeker

Het Bolwerkhûske


Laagseizoen
(jan/feb/nov/dec)
Middenseizoen
(mrt/apr/mei/okt)
Hoogseizoen (juni/juli/aug/sep)
 Weekend € 450 € 500 € 550
 Midweek € 550 € 600 € 675
 Week € 725 € 775 € 850

Als uw verblijfsperiode één of meerdere dagen in verschillende seizoenen valt (laag, midden, hoog) dan geldt het tarief van het laagste seizoen voor de gehele periode.

Het tarief is inclusief schoonmaak, service- en energiekosten. Wifi is gratis. De bedden zijn voor u opgemaakt en er is ruim voldoende bad-, bed- en keukenlinnen. Er zijn schoonmaak- vaatwas- en wasmiddelen voor handen.

Het gemak van online boeken

Het beste boekt u eenvoudig zelf via ons online reserveringssysteem. Betalen kan via iDeal of creditcard. U ontvangt vervolgens automatisch alle informatie die u nodig heeft. Uiteraard helpen wij u ook graag persoonlijk met uw reservering. Bij een reservering binnen 6 weken van aankomst wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Zit er meer dan 6 weken tussen reservering en aankomst dan wordt eerst 25% van de totale huursom in rekening gebracht en ontvangt u automatisch per email een betaallink om het restant bedrag te voldoen. Zodra het hele bedrag voldaan is ontvangt u de bevestiging, de routebeschrijving naar het huisje en nadere incheckinfo.

Voordeel verblijf vanaf 10 dagen

Blijft u langer dan een week? Bijvoorbeeld 10 of 11 dagen, 2 weken of misschien nog wat langer? In dat geval ontvangt u 5% korting op de totale huursom.
De korting wordt automatisch verrekend en is zichtbaar in uw online reserveringsoverzicht.

Feestdagen

Voor een verblijf in onze vakantiewoningen tijdens de feestdagen, kan in overleg afgeweken worden van de standaard periodes (week, midweek, weekend). Dit kan met een minimum verblijf van 3 nachten. Aanvragen ontvangen wij bij voorkeur via het contactformulier.

Kerst en oud & nieuw

Rond kerst en oud en nieuw (schoolvakantieperiode) hanteren wij de middenseizoen tarieven.

Algemene voorwaarden

Bekijk beschikbaarheid

Vrij
Niet Beschikbaar
Gereserveerd

U kunt reserveren in periodes van weken, midweken en weekenden.