Reserveren

In het online reserveringssysteem kunt u bekijken of het vakantiehuis in de door u gewenste verblijfperiode beschikbaar is en kunt u deze data vervolgens direct vastleggen. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering.

Direct online reserveren

In- en uitchecken op vaste dagen

  • Een weekend (3 nachten) is van vrijdag vanaf 16.00 uur en vertrek op maandag voor 11.00 uur.
  • Een midweek (4 nachten) is van maandag vanaf 16.00 uur en vertrek op vrijdag voor 11.00 uur.
  • Bij een verblijf van een week (7 nachten) heeft u de keuze tussen aankomst op vrijdag na 16.00 uur en vertrek op vrijdag voor 11.00 uur of van maandag tot maandag.
  • Bij een verblijf van 10 nachten checkt u in op vrijdag vanaf 16.00 uur en is uw vertrek op maandag voor 11.00 uur.
  • Bij een verblijf van 10 nachten checkt u in op maandag vanaf 16.00 uur en is uw vertrek op vrijdag voor 11.00 uur

Laagseizoen

Het is in het laagseizoen (november, december, januari en februari) mogelijk om af te wijken van de vaste in- en uitcheckdagen en standaardperiodes, een verzoek daartoe ontvangen wij bij voorkeur via het contactformulier. We hanteren wel een minimumverblijf van 3 nachten!

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten bij het reserveren van het Bolwerkhûske. Hiervoor kunt u terecht bij een verzekeringsadviseur of verzekeringsmaatschappij. Laat u goed adviseren over de voorwaarden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Feestdagen

Voor een verblijf in ons vakantiewoning tijdens de feestdagen kan in overleg afgeweken worden van de standaard periodes zoals hierboven omschreven, met een minimum verblijf van 3 nachten. Aanvragen ontvangen wij bij voorkeur via het contactformulier.