Over ons

Wij, Folkert Kuperus en Anja Keizer wonen al meer dan 45 jaar in het mooie Franeker. Beide geboren en getogen (“hikke en tein” in het Fries) in dorpjes een paar kilometer ten noorden (Anja) en ten zuiden (Folkert) van Franeker. Folkert stamt uit een echte horeca “dynastie” van minstens 5 generatie kasteleins. De basis van Anja is haar werk destijds o.a. als verpleegkundige in de Psychiatrie: een fijne tijd met mooie herinneringen!

We hebben met elkaar gemeen dat we er van houden het mensen naar de zin te maken. Gastvrijheid zit ons in de genen! We hopen dat onze gasten genieten van ons Bolwerkhûske, dat we tot onze vreugde van onze oude buurman mochten kopen en daarna grondig hebben laten verbouwen tot de fijne accommodatie die het nu is.

We hopen dat u zich tijdens uw verblijf even een “Franeker” voelt en geniet van ons mooie stadje en de omgeving. En voel u net zo gelukkig als een Fries. Wel eens van de: Friese Paradox gehoord? Google het eens! Wellicht ervaart u het tijdens uw verblijf. Ons devies: Live like a local. En dat kan dus dicht bij huis, u hoeft er niet voor naar het buitenland!

Fan herte WOLKOM!

Folkert & Anja